Zrnková káva Bristot Espresso 1 kg




Související produkty
Detailní popis produktu
Zrnková káva Bristot Espresso to je směs kávy Arabika (60%) a Robusta (40%). Střední severoitalské pražení, které této kávě dodává charakteristickou hustou pěnu. Ideální pro přípravu latte, cappuccina a macchiata a pro přípravu silnějšího espresa.
Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v městě Belluno v Itálii. V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech do sousedních vesnic.
Od svého založení uznává společnost stále stejnou myšlenku záruky kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečnou směs kávy vysoké kvality pro přípravu dokonalého italského espressa. Důležitým kritériem byl výběr kvalitních kávových zrn přímo od pěstitelů, vhodné mísení a používání stále novějších technologií. Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. Káva Bristot pražená v italském Belunu byla mezi prvními exportovanými značkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zrnková káva |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Složení směsi: | 60% Arabica / 40% Robusta |
Obsahuje kofein: | Ano |
Balení: | 1 kg |
Oblast pražení: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pražírna Belluno Bristot Procaffe leží v Itálii v bezprostřední blízkosti jezera Garda. V místních kavárnách je Bristot favoritem a pije se káva výhradně této značky. Typické jemné pražení zaručuje celkově bohaté a krémové espresso. Káva je vhodná pro přípravu espresa a dostatečně jemná pro přípravu cappuccina.
Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v městě Belluno v Itálii. V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech do sousedních vesnic.
Od svého založení uznává společnost stále stejnou myšlenku záruky kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečné směsi kávy vysoké kvality pro přípravu dokonalého italského espressa. Důležitým kritériem byl výběr kvalitních kávových zrn přímo od pěstitelů, vhodné mísení a používání stále novějších technologií. Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. Káva Bristot pražená v italském Belunu byla mezi prvními exportovanými značkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě.